Lesetid: 30 sekunder. Film: 2 min 40 sek.

Det er helg og man fortjener snaddermat! Jeg la ut et innlegg tidligere om amerikanske pannekaker jeg fant en god oppskrift på. I går fant jeg ut at jeg hadde lyst på pannekaker og da satte jeg like godt opp et videokamera og filmet prosessen.

Så her er min egen kokkefilm, usikker på hvor mange sånne det blir altså – men det er jo litt artig og.

Hvis du stusser på hvorfor jeg skiller eggehvite og eggeplomme, så er det fordi damen i originalfilmen sier at plomme og hvite har forskjellige egenskaper som kommer til sin rett når de to blandes inn hver for seg. Hviten blandes inn til slutt for å gjøre pannekakene så fluffy som mulig. Se hvordan de hever på plata!

Når det gjelder amerikanske måleenheter, så står det «cups» på en god del litermål vi har her i Norge. Sjekk ditt, kanskje står det faktisk der. Hvis ikke kan du regne det om, google hvordan i såfall. Men jeg anbefaler å ordne seg et målebeger som viser cups også, spesielt hvis du skal se flere filmer fra Youtube og la deg inspirere. Amerikanerne har mange rare måleenheter.

Følg meg også på Facebook og Youtube, ikke alt mulig kommer hit på selve bloggen – spesielt filmer poster jeg gjerne direkte. Så gidder du ikke all lesingen er det bare å henge seg på i andre kanaler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s