Lesetid: 1 minutt.

Nå i det siste har det gått i ball med treningen. Først satt jeg fast i kø i halvannen time på vei hjem fra jobb, så jeg rakk ikke noe trening. Fruen trente alene. Deretter ble jeg syk gitt! Småbarnslivet der altså. Så da har Fruen trent to ganger uten meg og er på vei mot nye formhøyder mens jeg sitter i sofaen og svinner hen.

Neida. Fullt så ille er det vel ikke.

when-ur-doing-intermittent-fasting-and-you-have-to-wait-39963070

16:8 går fortsatt bra, jeg tror det er en vektnedgang på 3-4 kg nå. Badevekta vår er virkelig ikke god, så ta det tallet med en klype salt. Men man ser det og jeg kjenner det på bukser. Jeg fortsetter likevel, da planen er noen kilo til. I mellomtiden har jeg som vanlig ikke tidenes selvdisiplin, så jeg koser meg med både boller og godis i helgen og hver dag mellom hver helg. At nedgangen ikke er formidabel er kanskje ikke så rart.

You-cant-pass-up-family-recipe

Men formidabelt trenger det heller ikke være, så lenge jeg har funnet en livsstilsendring som kan fungere i lengden og det har jeg! Noen dager kan fortsatt være litt tøffe og man kjenner absolutt på sultfølelse. Men det går veldig greit. Kaffe er redningen, noe jeg åpenbart ikke er alene om:

xfcmzb06rjwz.png

Puh, jeg er sulten. Jeg henter meg dagens 300ede kaffekopp jeg da.

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s