Tvillingtirsdag viser seg å være noe vanskeligere å fylle enn antatt. Saken er jo den at jeg ikke ønsker å eksponere dem i noe særlig grad. Ikke vil jeg legge ut bilder av dem, ikke vil jeg beskrive hva de driver med og ikke ønsker jeg å skrive om hvordan det går med dem. I mitt hode er alt dette informasjon som tilhører dem på en måte, og ikke mitt til å dele med hele verden. Hva andre mener i sine blogger, legger jeg meg ikke opp i, men dette er min blogg.

Det går veldig bra med dem, for øvrig.

Så – til skuffelse for noen vet jeg, så utgår Tvillingtirsdag som eget tema. Gutta blir heller flettet inn i andre innlegg der det er naturlig. Også blir tirsdag, i likhet med lørdag og søndag, fristilt til å skrive om akkurat hva jeg vil eller ha pausedag på bloggen. Det kan komme til å bli noen flere maritime innlegg nå som det går mot sesong altså. Tør ikke love noe annet!

Bugaboo Donkey – nå med sportsvogndeler. Store gutter 😎

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s