Jeg har tidligere nevnt våre drevne morsmelkerstatnings-venner som blandet kaldt og varmt kokt vann i flaske. De mente at vi kunne klare oss uten Baby Brezza, men dampsterilisator var de veldig tydelige på at vi kom til å trenge. Ikke nok med det, men de har også vært elskverdige nok til å låne oss sin! Vi tok selvfølgelig imot med åpne armer og vi elsker den sterilisatoren!

Vi har dermed brukt Philips Avent dampsterilisator hele tiden, og den er genial. Sleng oppi litt vann, det som skal steriliseres i en eller to etasjer, avhengig av behov. Noen minutter senere er alt sterilisert og bassiluskfritt. Trenger i grunnen ikke si mer.

Det finnes mange sterilisatorer på markedet, jeg kjenner bare denne. Uansett er det mye bedre enn å koke opp vann og koke alt hele tiden. Vi steriliserer mye i løpet av en dag. Så dette er virkelig en god investering!

De selges brukt og det har akkurat samme nytteverdien. Blir den brun og møkkete så er det pga kalk. Da skviser du en sitron oppi sammen med vann, koker det opp og drar ut kontakten på maskinen så den stopper. Så lar du det ligge en times tid før du heller av og tørker, da er den ren og pen igjen. Enkelt!

 

0046394_philips-avent-flaskesterilisator-elektrisk-3-i-1_560

 

I filmen bruker hun sitronsyre – jeg skviste bare en sitron.. Gjorde samme nytten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s