Jeg er en skriveglad livsnyter og utstyrsfreak med spesiell forkjærlighet for hund, hav, småfugl og familieliv.

img_0981

På hver sin måte skaper disse ofte små morsomme historier og anekdoter. Dyr og barn har en herlig tendens til å være X-faktorer i livet – det man rett og slett ikke har kontroll over til en hver tid. Dette skaper grobunn for underholdning og underfundighet.

Denne bloggen vil inneholde litt forskjellige temaer, men ha noen klare hovedvekter. Jeg eksponerer ikke barna våre med bilder og navn, men kan godt kommer til å fokusere på alt rundt det å ha barn. I tillegg kommer alle mine løsninger og idéer for å gjøre hverdagen mest mulig avslappende og sømløs.

img_1449

Hunden vår Ibbo (aka Svenskekungen) eksponeres imidlertid vilt og hemningsløst. Han er en stor schæfergutt etter brukslinjer som kommer fra Sverige – så han snakker selvfølgelig svensk. Til tross for noen språkproblemer med tilhørende kommunikasjonssvikt nå og da forstår vi hverandre ganske godt og han følger meg i tykt og tynt. Vi trener en god del på forskjellige ting som feks søksarbeid og snørekjøring. På fritiden sin trives han i rollen som onkel for småtassene hjemme som han på kort tid begynte å anse som sine egne.

Fuglerestauranten min vil også vies en god del plass. Her forsøker vi å holde åpent for småfugl og ekorn hele året, og menyen skal være fristende for de fleste. Jeg fikk dilla på fuglemating for noen år siden og har holdt på med det siden. I år er det planlagt en utvidelse av restauranten med små boliger for både fugl og ekorn. Håpet er at noen av dem har lyst til å stifte familie her så vi kanskje får småtasser på fôringsplassen også.

Havet har alltid hatt en stor plass i livet mitt og det får det også her. Jeg er dykkerinstruktør og har jobbet ved flere dykkersentre opp igjennom. Akkurat nå ligger det litt brakk og jeg dykker for tiden mest for egen del eller for å vedlikeholde brygga vår. Jeg har imidlertid mye bilde – og filmmateriale som vil bli postet etter hvert. Jeg har dykket på flere steder i verden og kommer til å poste reisetips og erfaringer fra steder jeg har besøkt. Vi har en båt av typen Jeanneau Merry Fisher som brukes flittig til rekreasjon, fisking og bading.

fullsizeoutput_25
Artificial Reef, Arguineguin, Gran Canaria

I tillegg til disse interessene driver jeg med foto og film på amatørnivå. Det passer godt i en blogg, for uten bilder ville dette blitt forferdelig kjedelig. Så – kanskje klarer jeg å underholde noen lesere med dette som utgangspunkt. I neste innlegg kommer litt nærmere rundt hva jeg tenker om bloggen.

9243872d-d8a7-4822-b4d3-4b70c1d98b4f

 

img_0057

1 kommentar »

  1. Spennende!! Gleder meg til å følge. Har en blogg jeg også, midlertidig «død» men kan kanskje gjenopplives?? (med litt hjelp..hehe)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s